Николета Лозанова ще бъде специален гост във ВИП Брадър“. Тя обаче няма

...
Николета Лозанова ще бъде специален гост във ВИП Брадър“. Тя обаче няма
Коментари Харесай

Сензационно! Николета вдига сватба под покрива на "ВИП брадър" срещу тлъст хонорар

Николета Лозанова ще бъде специфичен посетител във „ ВИП Брадър “. Тя обаче няма да влезе в риалити шоу №1 у нас дружно с останалите участници.  Появата на Николета се чака при започване на октомври – тя ще е специфична изненада за останалите участници и за феновете. Престоят на горещата брюнетка в предаването ще е за към 2-3 седмици. Хонорарът, който Николета ще прибере, е рекордната сума от 500 000 лв., твърди „ Уикенд “.

Очертава се присъединяване на Николета да се трансформира в същинска сензация, тъй като хубавицата за първи път ще признае обществено за връзката си с футболиста Ники Михайлов. Вратарят персонално ще изпрати половинката си до прага на Къщата, само че с това изненадите няма да свършат. Продуцентите на шоуто убедили двойката да разгласи сватбата си в границите на предаването. Имало концепция камерите да снимат в елементи бракосъчетанието на Николета с Ники Михайлов, като с това по всяка възможност ще ударят конкуренцията в земята. Вратарят към момента умува дали да одобри и той самия да се включи в зрелището.

От кухнята на риалити шоу № 1 издават, че едрогърдата красавица ще населява независима спалня, за нея е предопределена и обособена баня. Лозанова изисквала още да има достъп до коафьор и гримьор, които да се грижат за визията й. За разлика от останалите участници, Николета няма да взе участие в номинации, тъй като ще влезе със статут на специфичен посетител и ще остане към 2 седмици. Тя публично ще се врече във честност на Ники Михайлов към края на престоя си в Къщата, като се чака сватбата им да бъде една от най-коментираните тематики в шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР